Visens Venner

Gæstebog

Vi er glade for at du har taget dig tid til at besøge vores hjemmeside, og vi vil også være glade for en hilsen fra dig med kommentarer, ideer mv.

Skrevet af Ewa, d. 25-06-2020

Dit websted er meget interessant, venlig hilsen.

Skrevet af Rene, d. 27-04-2020

Et interessant sted. Jeg sender hilsener.

Skrevet af Olek, d. 03-03-2020

Et godt sted.

Skrevet af Anette Lorentzen, d. 11-10-2019

Dejlig hjemmeside, elsker al den information og viden I giver om viser, en hjemmeside man bliver i godt humør af at besøge, tak for det...

Skrevet af Pia Madsen, d. 18-09-2019

Simpelthen for fed en ide med en Vise klub, elsker selv viser og skriver dem ofte, ville ønske I var lidt tættere på Horsens.

Skrevet af Lene Nielsen, d. 20-01-2017

VV aften 20/1-17 var en forrygende aften, med masser af god underholdning. Det er som om at når "mor og far" (læs: Brit og Almer) er ude, spiller børnene rigtig op😊 og spillet op blev der, her til aften. Arne på sin saxofon var en stor oplevelse, sammen med Kristian, lige som Henrik og Kristian, i Hannes fravær, fandt på "skæg og ballade" og det var vi alle med på. Det var en mega fin aften, med masser af aktiv sang for medlemmerne😊Også BOB formidlede nogle dejlige fællessange. Bjarne og hans sønner leverede varen med humor og indlevelse, alt i alt en super viseaften. Vi, Sonja, Birthe og Erling, Niels og Lene var glade i låget, da vi gik hjem. Bedste hilsner fra Lene

Skrevet af Leif Johannesen, d. 21-01-2016

Fredag d. 15. januar 2016 var Jeg/vi til viseaften hos Visens Venner/Ballerup. Jeg glemte min lidt ældre telefon i lommen i min frakke, som jeg havde efterladt i kælderen. Først da jeg kom hjem til Hundested, opdagede jeg, at min telefon havde fået ny ejermand. jeg beklager mig ikke. Jeg kunne jo bare have taget min telefon med mig. Jeg vil derfor blot gøre opmærksom på, at der var medlemmer af "Langfingerbanden" ,der var på besøg hos Visens Venner Ballerup d. 15. januar 2016.
Tak for en god viseaften - vi hyggede os!

Skrevet af Lene Nielsen, d. 16-01-2016

Så er det næsten et år siden jeg gav mit "besyv" med😊 Det var igen en fornøjelse at opleve Brudholm. De kommer så godt "ud over kanten" med deres dejlige sange, og deres indbyrdes smil og glæde ved det de formidler. En god viseaften! Og godt "styret" de må godt få ros!! når I kommer hjem

Skrevet af Lars Jerrhag, d. 28-03-2015

Gott att Visan lever i vårt dejlige grannland Danmark...många fina minnen med er på andra sidan sundet. Skickar en länk till Visans Vänner i Karlshamn. http://www.visvanner.se Ha det gott!

Skrevet af Britt schirmacher simonsen, d. 17-01-2015

Hvor er det dejligt at høre om en vellykket viseaften. Jeg er jo på ferie lige nu, og kunne derfor ikke selv være med.
Tak for anmeldelsen Lene.

Skrevet af Lene Nielsen, d. 17-01-2015

Vise aften 16/1 var en herlig aften. Dygtigt styret af Brudholm, bragende underholdning af "Amagerland" og sødmefyldte sange af Ingegerd. Brudholm sang deres sange med vanlig humor og sikkerhed, og Hanne fortalte en vits😉 En rigtig god vise aften. Tak!

Skrevet af Lars Kanit, d. 15-01-2011

Tak for en hyggelig aften i går med et fantastisk lattermildt visepublikum. I er gode at gæste!

Aldrig mer med turistbus til Harzen igen!